Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Improved gelling and emulsifying properties of chicken wooden breast myofibrillar protein by high-intensity ultrasound combination with pH-shifting
 
 
Titel: Improved gelling and emulsifying properties of chicken wooden breast myofibrillar protein by high-intensity ultrasound combination with pH-shifting
Auteur: Wang, Ke
Liu, Huan
Sun, Jingxin
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 102 () nr. 11 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland