Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on the effects of sous-vide, microwave cooking, and stewing on functional properties and sensory quality of goose meat
 
 
Titel: Comparative study on the effects of sous-vide, microwave cooking, and stewing on functional properties and sensory quality of goose meat
Auteur: Wereńska, M.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 102 () nr. 11 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland