Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the variations in the industrial processing and nutritional variables of poultry by-product meal
 
 
Titel: Characterization of the variations in the industrial processing and nutritional variables of poultry by-product meal
Auteur: Volpato, Josiane Aparecida
Ribeiro, Leonir Bueno
Torezan, Guilherme Baú
da Silva, Ingrid Caroline
Martins, Isabela de Oliveira
Genova, Jansller Luiz
de Oliveira, Newton Tavares Escocard
Carvalho, Silvana Teixeira
Carvalho, Paulo Levi de Oliveira
Vasconcellos, Ricardo Souza
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 101 () nr. 7 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland