Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of processing method and black garlic extract on quality characteristics, antioxidative, and fatty acid profile of chicken breast
 
 
Titel: Combined effects of processing method and black garlic extract on quality characteristics, antioxidative, and fatty acid profile of chicken breast
Auteur: Barido, Farouq Heidar
Jang, Aera
Pak, Jae In
Kim, Yeong Jong
Lee, Sung Ki
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 101 () nr. 4 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland