Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Effects of added cereal fibers on the quality characteristics of black pudding prepared with duck blood
 
 
Titel: Effects of added cereal fibers on the quality characteristics of black pudding prepared with duck blood
Auteur: Cha, Ji Yoon
Lee, Min Hyeock
Yong, Hae In
Kim, Tae-Kyung
Choi, Hyun-Jin
Kim, Mi-Ran
Choi, Yun-Sang
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 101 () nr. 3 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland