Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of amino acid digestibility and its additivity determined with slaughter or cecectomy method for yellow-feather chicken
 
 
Titel: Comparison of amino acid digestibility and its additivity determined with slaughter or cecectomy method for yellow-feather chicken
Auteur: Liu, H.S.
Zhao, F.
Chen, J.
Zou, Y.
Yu, Y.
Wang, Y.M.
Liu, S.B.
Tan, H.Z.
Sa, R.N.
Xie, J.J.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 101 () nr. 12 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland