Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effects of storage temperature on the quality of eggs coated by cassava starch blended with carboxymethyl cellulose and paraffin wax
 
 
Titel: Effects of storage temperature on the quality of eggs coated by cassava starch blended with carboxymethyl cellulose and paraffin wax
Auteur: Rachtanapun, Pornchai
Homsaard, Nattagarn
Kodsangma, Araya
Phongthai, Suphat
Leksawasdi, Noppol
Phimolsiripol, Yuthana
Seesuriyachan, Phisit
Chaiyaso, Thanongsak
Chotinan, Suwit
Jantrawut, Pensak
Ruksiriwanich, Warintorn
Wangtueai, Sutee
Sommano, Sarana Rose
Tongdeesoontorn, Wirongrong
Sringarm, Korawan
Jantanasakulwong, Kittisak
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 101 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland