Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cutting time and cooking temperature on physicochemical properties of chicken breast meat emulsion sausage with olive oil
 
 
Titel: Effect of cutting time and cooking temperature on physicochemical properties of chicken breast meat emulsion sausage with olive oil
Auteur: Shin, Dong-Jin
Yim, Dong-Gyun
Kwon, Jeong A.
Kim, Sung-Su
Lee, Hyun Jung
Jo, Cheorun
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 101 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland