Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Development of a heatable duck egg white translucent jelly: an evaluation of its physicochemical properties and thermal stability
 
 
Titel: Development of a heatable duck egg white translucent jelly: an evaluation of its physicochemical properties and thermal stability
Auteur: Zheng, Nian-Yao
Chen, Yi-Chen
Chen, Yen-Po
Shiu, Jia-Shian
Wang, Sheng-Yao
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 100 () nr. 9 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland