Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acid profile, oxidative status, and content of volatile organic compounds in raw and cooked meat of different chicken strains
 
 
Titel: Fatty acid profile, oxidative status, and content of volatile organic compounds in raw and cooked meat of different chicken strains
Auteur: Cartoni Mancinelli, A.
Silletti, E.
Mattioli, S.
Dal Bosco, A.
Sebastiani, B.
Menchetti, L.
Koot, A.
van Ruth, S.
Castellini, C.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 100 () nr. 2 pagina's 1273-1282
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland