Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effects of wheat fiber addition on emulsion and lipid/protein stabilities of an omega-3 fatty acid–fortified chicken surimi product
 
 
Titel: Effects of wheat fiber addition on emulsion and lipid/protein stabilities of an omega-3 fatty acid–fortified chicken surimi product
Auteur: Samuel Wu, Yi-Hsieng
Lin, Dan Qing
Wang, Sheng-Yao
Lin, Yi-Ling
Chen, Jr-Wei
Nakthong, Sasitorn
Chen, Yi-Chen
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 100 () nr. 2 pagina's 1319-1327
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland