Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effect of meat temperature on moisture loss, water properties, and protein profiles of broiler pectoralis major with the woody breast condition
 
 
Titel: Effect of meat temperature on moisture loss, water properties, and protein profiles of broiler pectoralis major with the woody breast condition
Auteur: Pang, B.
Yu, X.
Bowker, B.
Zhang, J.
Yang, Y.
Zhuang, H.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 100 () nr. 2 pagina's 1283-1290
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland