Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of a Commercial Near-Infrared Reflectance Spectroscope and Standard Chemical Assay Procedures for Analyzing Feed Ingredients: Influence of Grinding Methods
 
 
Titel: Comparison of a Commercial Near-Infrared Reflectance Spectroscope and Standard Chemical Assay Procedures for Analyzing Feed Ingredients: Influence of Grinding Methods
Auteur: Bakalli, R.I.
Pesti, G.M.
Etheridge, R.D.
Verschenen in: The journal of applied poultry research
Paginering: Jaargang 9 () nr. 2 pagina's 204-213
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland