Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and Microbiological Characteristics of Poultry Processing By-Products, Waste, and Poultry Carcasses During Lactic Acid Fermentation 1
 
 
Titel: Chemical and Microbiological Characteristics of Poultry Processing By-Products, Waste, and Poultry Carcasses During Lactic Acid Fermentation 1
Auteur: Cai, Thande
Pancorbo, Oscar C.
Barnhart, Harold M.
Sander, Jean E.
Merka, William C.
Verschenen in: The journal of applied poultry research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 1 pagina's 49-60
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland