Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dietary inclusion level of distillers dried grains with solubles on layer performance, egg characteristics, and consumer acceptability 1 1 This is journal article number J11645 from the Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station (Mississippi State) supported by MIS-322220. Use of trade names in this publication does not imply endorsement by the Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station and USDA-ARS of the products, or of similar ones not mentioned.
 
 
Titel: Effect of dietary inclusion level of distillers dried grains with solubles on layer performance, egg characteristics, and consumer acceptability 1 1 This is journal article number J11645 from the Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station (Mississippi State) supported by MIS-322220. Use of trade names in this publication does not imply endorsement by the Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station and USDA-ARS of the products, or of similar ones not mentioned.
Auteur: Loar II, R.E.
Schilling, M.W.
McDaniel, C.D.
Coufal, C.D.
Rogers, S.F.
Karges, K.
Corzo, A.
Verschenen in: The journal of applied poultry research
Paginering: Jaargang 19 () nr. 1 pagina's 30-37
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland