Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 31 gevonden artikelen
 
 
  The effects of dietary oxidized fat and selenium source on performance, glutathione peroxidase, and glutathione reductase activity in broiler chickens1 1 Mention of the trade name of a product in this publication does not indicate endorsement of that product nor does it indicate criticism of a similar product(s) by the North Carolina Agricultural Research Service.
 
 
Titel: The effects of dietary oxidized fat and selenium source on performance, glutathione peroxidase, and glutathione reductase activity in broiler chickens1 1 Mention of the trade name of a product in this publication does not indicate endorsement of that product nor does it indicate criticism of a similar product(s) by the North Carolina Agricultural Research Service.
Auteur: Upton, J.R.
Edens, F.W.
Ferket, P.R.
Verschenen in: The journal of applied poultry research
Paginering: Jaargang 18 () nr. 2 pagina's 193-202
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland