Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Meat Color Modification in Broiler Chickens by Feeding Yeast Phaffia rhodozyma Containing High Concentrations of Astaxanthin
 
 
Titel: Meat Color Modification in Broiler Chickens by Feeding Yeast Phaffia rhodozyma Containing High Concentrations of Astaxanthin
Auteur: Akiba, Y.
Sato, K.
Takahashi, K.
Matsushita, K.
Komiyama, H.
Tsunekawa, H.
Nagao, H.
Verschenen in: The journal of applied poultry research
Paginering: Jaargang 10 () nr. 2 pagina's 154-161
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland