Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Aromatization of virgin olive oil by seeds of Pimpinella anisum using three different methods: Physico-chemical change and thermal stability of flavored oils
 
 
Titel: Aromatization of virgin olive oil by seeds of Pimpinella anisum using three different methods: Physico-chemical change and thermal stability of flavored oils
Auteur: Moustakime, Youssef
Hazzoumi, Zakaria
Amrani Joutei, Khalid
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 4 () nr. 3 pagina's 108-124
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring