Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Quality deterioration and improvement of wheat gluten protein in frozen dough
 
 
Titel: Quality deterioration and improvement of wheat gluten protein in frozen dough
Auteur: Feng, Wenjuan
Ma, Sen
Wang, Xiaoxi
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 3 () nr. 1 pagina's 29-37
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland