Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Study on the effect of wheat bran dietary fiber on the rheological properties of dough
 
 
Titel: Study on the effect of wheat bran dietary fiber on the rheological properties of dough
Auteur: Liu, Ning
Ma, Sen
Li, Li
Wang, Xiaoxi
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 2 (2019) nr. 1 pagina's 1-5
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland