Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Température et qualités sensorielles des aliments
 
 
Titel: Température et qualités sensorielles des aliments
Auteur: Puisais, Jacques
Durand, Maurice-Paul
Verschenen in: Bulletin de l'Académie nationale de médecine
Paginering: Jaargang 185 (2001) nr. 2 pagina's 323-327
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: l’Académie nationale de médecine
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland