Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Validation by collaborative trial of a method for the determination by GC–MS and LC–MS/MS of boar taint marker compounds in pork tissue
 
 
Titel: Validation by collaborative trial of a method for the determination by GC–MS and LC–MS/MS of boar taint marker compounds in pork tissue
Auteur: Buttinger, Gerhard
Wenzl, Thomas
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland