Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound-assisted preparation of octenyl succinic anhydride modified starch and its influence mechanism on the quality
 
 
Titel: Ultrasound-assisted preparation of octenyl succinic anhydride modified starch and its influence mechanism on the quality
Auteur: Zhang, Yujie
Dai, Yangyong
Hou, Hanxue
Li, Xiangyang
Dong, Haizhou
Wang, Wentao
Zhang, Hui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland