Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Potassium bicarbonate improves dough and cookie characteristics through influencing physicochemical and conformation properties of wheat gluten
 
 
Titel: Potassium bicarbonate improves dough and cookie characteristics through influencing physicochemical and conformation properties of wheat gluten
Auteur: Chen, Gengjun
Hu, Ruijia
Li, Yonghui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland