Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Application of two-dimensional gel electrophoresis technique for protein profiling of Indian black gram varieties and detection of adulteration in black gram-based food products using comparative proteomics
 
 
Titel: Application of two-dimensional gel electrophoresis technique for protein profiling of Indian black gram varieties and detection of adulteration in black gram-based food products using comparative proteomics
Auteur: Amane, Dhanashree
Ananthanarayan, Laxmi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 3 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland