Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Purine content of different soybean products and dynamic transfer in food processing techniques
 
 
Titel: Purine content of different soybean products and dynamic transfer in food processing techniques
Auteur: Zheng, Yuting
Ma, Xinxin
Li, Li
Yang, Lulu
Yu, Hongfeng
Zhao, Yong
Liu, Haiquan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland