Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Optimizing decolorization and deodorization to remove pigments and fishy odors while preserving antioxidant activity in Asian swamp eel (Monopterus albus) hydrolysate
 
 
Titel: Optimizing decolorization and deodorization to remove pigments and fishy odors while preserving antioxidant activity in Asian swamp eel (Monopterus albus) hydrolysate
Auteur: Wang, Xiao
Liu, Hongru
He, Hui
Luo, Xinyu
Yang, Hang
Bhullar, Khushwant S.
Chen, Bingjie
Su, Di
Zhao, Tiantian
Zhou, Wenzong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland