Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Integrative flavoromics-GC-MS/IMS approach to study the formation mechanism of fishy flavor in skipjack tuna oil induced by oxidation and heat
 
 
Titel: Integrative flavoromics-GC-MS/IMS approach to study the formation mechanism of fishy flavor in skipjack tuna oil induced by oxidation and heat
Auteur: Lan, Xianling
Pan, Xiaoqin
Luo, Jiawei
Xiao, Shan
Cai, Yanxue
Wang, Jihui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland