Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Combination of edible oil choice and baking time for oyster: Sensory, nutritional, and harmful thermal byproduct evaluation
 
 
Titel: Combination of edible oil choice and baking time for oyster: Sensory, nutritional, and harmful thermal byproduct evaluation
Auteur: Zhang, Yajie
Shi, Baoping
Wang, Huaixu
Zhang, Zening
Cheng, Ka Wing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland