Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and comparison of flavor compounds in different specialty chicken meat after stewing
 
 
Titel: Characterization and comparison of flavor compounds in different specialty chicken meat after stewing
Auteur: Lei, Wenqian
Cui, Zhaowei
Hu, Wanqi
Wang, Mengxuan
Chen, Xuhua
Hu, Xiaojia
Chisoro, Prince
Han, Dong
Zhou, Jianchuan
Zhang, Chunhui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland