Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 116 gevonden artikelen
 
 
  The nonvolatile and volatile substances changes based on non-target metabonomics reveals the formation mechanism of Tsamba flavor before and after roasting of highland barley
 
 
Titel: The nonvolatile and volatile substances changes based on non-target metabonomics reveals the formation mechanism of Tsamba flavor before and after roasting of highland barley
Auteur: Wang, Fang
Ma, Yin-hua
Xiong, Hui-yang
Duan, Rui-jun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland