Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Addition of chicken fat to cooked rice improved its flavor, cooking quality, and digestibility
 
 
Titel: Addition of chicken fat to cooked rice improved its flavor, cooking quality, and digestibility
Auteur: Shen, Wangyang
Cao, Wenjie
Zhang, Ning
Ji, Zhili
Jia, Xiwu
Jin, Weiping
Tian, Yaoqi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 116 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland