Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Hydrocolloid addition improves the textural quality of freeze-dried restructured strawberry blocks by regulating pore structural properties
 
 
Titel: Hydrocolloid addition improves the textural quality of freeze-dried restructured strawberry blocks by regulating pore structural properties
Auteur: Wang, Haiou
Hu, Jiaqi
Sun, Xiyun
Xiao, Hongwei
Wu, Huichang
Liu, Wuyi
Zhou, Feng
Wu, Yulong
Zhang, Honglin
Gao, Xuemei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland