Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Gel properties of chicken-squilla low-fat mince gel with inulin: Physicochemical properties, microstructure, intermolecular interactions, and formation mechanism
 
 
Titel: Gel properties of chicken-squilla low-fat mince gel with inulin: Physicochemical properties, microstructure, intermolecular interactions, and formation mechanism
Auteur: Geng, Lijing
Liang, Jing
Wang, Dan
Huang, Wei
Fu, Hang
Tertulliano, Mbinga Isequias Elamba
Aabideen, Muhammad Zain Ul
Zhou, Wei
Calombe, Quimbamba Silvia Jacinta
Shafique, Aqsa
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland