Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Flavor formation and phospholipids degradation of crayfish meat treated by boiling combined air-frying during accelerated storage
 
 
Titel: Flavor formation and phospholipids degradation of crayfish meat treated by boiling combined air-frying during accelerated storage
Auteur: Zhou, Mingzhu
Liu, Dongyin
Tan, Hongyuan
Wang, Chao
Yu, Wei
Xiong, Guangquan
Wang, Lan
Wu, Wenjin
Qiao, Yu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland