Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of Apostichopus japonicus peptide flavor through bacterial and enzyme co-fermentation (BECF) and the identification of novel antioxidant peptides in the fermented product
 
 
Titel: Enhancement of Apostichopus japonicus peptide flavor through bacterial and enzyme co-fermentation (BECF) and the identification of novel antioxidant peptides in the fermented product
Auteur: Shu, Zhiqiang
Wang, Gongming
Jing, Yuexin
Jiao, Chunna
Sun, Leilei
Huang, Hui
Li, Yue
Zhang, Jian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland