Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Effects of vine pepper oil on the deterioration of texture quality in boiled rabbit meatballs: Inhibition of hydrophobic interactions and formation of covalent aggregates
 
 
Titel: Effects of vine pepper oil on the deterioration of texture quality in boiled rabbit meatballs: Inhibition of hydrophobic interactions and formation of covalent aggregates
Auteur: Su, Chang
Zhang, Dong
Huang, Yuxin
Chen, Jiaxin
Li, Hongjun
Tang, Yong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland