Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Effects of modified starches on the dough rheological properties of wheat flour and frozen storage stability of frozen raw noodles
 
 
Titel: Effects of modified starches on the dough rheological properties of wheat flour and frozen storage stability of frozen raw noodles
Auteur: Wu, Yan
Xiao, Shensheng
Jia, Ziyang
Zhao, Kaifeng
Hou, Lili
Ding, Wenping
Wang, Xuedong
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland