Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Advancing sustainable food preservation: Ultrasound and thermosonication as novel approaches to enhance nutritional and bioactive properties of broccoli juice
 
 
Titel: Advancing sustainable food preservation: Ultrasound and thermosonication as novel approaches to enhance nutritional and bioactive properties of broccoli juice
Auteur: Yıkmış, Seydi
Türkol, Melikenur
Dülger Altıner, Dilek
Duman Altan, Aylin
Sağlam, Kübra
Abdi, Gholamreza
Tokatlı, Nazlı
Çelik, Güler
Aadil, Rana Muhammad
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland