Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Development of emulsion gels as animal fat analogs: The impact of soybean and coconut oil concentration on rheological and microstructural properties
 
 
Titel: Development of emulsion gels as animal fat analogs: The impact of soybean and coconut oil concentration on rheological and microstructural properties
Auteur: Choi, Minji
Choi, Hyun Woo
Choe, Yaeji
Hahn, Jungwoo
Choi, Young Jin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland