Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study of volatile and non-volatile flavor substances in squid from multiple origins
 
 
Titel: Comparative study of volatile and non-volatile flavor substances in squid from multiple origins
Auteur: Han, Mengli
Jiang, Xin
Gui, Meijiao
Liang, Qianqian
Gu, Yuan
Song, Xin
Shi, Wenzheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland