Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 165 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Volatile profiling from thermal decomposition of Amadori compounds in the alanine-glucose Maillard reaction: An DFT insight of 3-ethyl-2,5-dimethylpyrazine forming mechanism
 
 
Titel: Volatile profiling from thermal decomposition of Amadori compounds in the alanine-glucose Maillard reaction: An DFT insight of 3-ethyl-2,5-dimethylpyrazine forming mechanism
Auteur: Gao, Pengxun
Wang, Shang
Feng, Baomin
Liu, Chunying
Wang, Yi
Dou, Shaohua
Dong, Liang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 165 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland