Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 152 van 165 gevonden artikelen
 
 
  The impact of gelatinization property differences based on amylopectin structure variations on the glutinous rice flour properties and quality of Daifuku
 
 
Titel: The impact of gelatinization property differences based on amylopectin structure variations on the glutinous rice flour properties and quality of Daifuku
Auteur: Tian, Yu
Li, Jiaxin
Nie, Mengzi
Wang, Lili
Liu, Liya
Wang, Fengzhong
Tong, Li-Tao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 152 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland