Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 143 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Study of microbial communities, sensory characteristics, volatile flavor compounds and the correlation during the storage of Xiangyang fresh Huangjiu
 
 
Titel: Study of microbial communities, sensory characteristics, volatile flavor compounds and the correlation during the storage of Xiangyang fresh Huangjiu
Auteur: Ding, Xianhao
Yu, Yonghui
Li, Wenjing
Dai, Huang
Wang, Jiahua
Pi, Fuwei
Zhu, Mengjie
Wang, Xue
Liu, Xiaodan
Wang, Dun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 143 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland