Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 130 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Quality improvement of the cured fish by replacing nitrite with chromogenic microorganisms: Insight into the effect on residual nitrosamine levels, color, and flavor characteristics
 
 
Titel: Quality improvement of the cured fish by replacing nitrite with chromogenic microorganisms: Insight into the effect on residual nitrosamine levels, color, and flavor characteristics
Auteur: Fang, Di
Xu, Yanshun
Zhang, Xiaojing
Tian, Hong Sabrina
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 130 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland