Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Protein oxidation and its effect on functional properties of livestock products during the processing and storage: A review
 
 
Titel: Protein oxidation and its effect on functional properties of livestock products during the processing and storage: A review
Auteur: Wang, Jiamei
Wu, Na
Yao, Yao
Chen, Shuping
Xu, Lilan
Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland