Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 123 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of soybean oil-based emulsions stabilized by shiitake mushroom chitosan modified in both enzymatic and non-enzymatic systems and their application in β-carotene delivery
 
 
Titel: Preparation of soybean oil-based emulsions stabilized by shiitake mushroom chitosan modified in both enzymatic and non-enzymatic systems and their application in β-carotene delivery
Auteur: Lin, Jiaofen
Zeng, Jian
Shi, Guozong
Zhuo, Zesheng
Guan, Yanyun
Li, Zhipeng
Ni, Hui
Fei, Peng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 123 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland