Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Physiological characteristics and volatile organic compound dynamics in bruising sweetpotatoes during short-term storage: Insights from GC–MS and GC-IMS
 
 
Titel: Physiological characteristics and volatile organic compound dynamics in bruising sweetpotatoes during short-term storage: Insights from GC–MS and GC-IMS
Auteur: Zhang, Jingzhen
Wang, Chenxin
Xie, Yulu
Xu, Ping
Xu, Ximing
Pang, Linjiang
Lv, Zunfu
Lu, Guoquan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland