Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 113 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and structural properties of vegan mayonnaise prepared with peanut sprout oil and aquafaba
 
 
Titel: Physicochemical and structural properties of vegan mayonnaise prepared with peanut sprout oil and aquafaba
Auteur: Jeong, Hyunjin
Oh, Imkyung
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 113 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland