Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 165 gevonden artikelen
 
 
  A simple and effective method to enhance the level of gamma-aminobutyric acid in Chinese yam tubers while preserving its original appearance
 
 
Titel: A simple and effective method to enhance the level of gamma-aminobutyric acid in Chinese yam tubers while preserving its original appearance
Auteur: Wang, Qiang
Chen, Zhuo
Gao, Xiqiang
Xu, Hongde
Cheng, Yung-Yi
Liu, Shuangyan
Wang, Wei
Zhang, Yuwei
Meng, Dian
Wang, Yinuo
Liao, Shixiu
Xie, Chengping
Wang, Yanli
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland